2019. július 21. Dániel

Kékfény

Őrizetben a hajósi betörők

www.police.hu | 2017. január 28. 09:38:00 | Utolsó frissítés: 2 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Több millió forintot, ékszereket és egyéb értékeket loptak el hajósi ingatlanokból.

 

A kalocsai rendőrök beazonosították és elfogták azt a három férfit, akik az elmúlt két hónapban több millió forintot, ékszereket és egyéb értékeket loptak el hajósi ingatlanokból.

 

 

Ismeretlen tettesek 2016. december 15. és 2017. január 27. között kétszer törtek be ugyanabba a hajósi lakatlan házba és onnan - többek között - több millió forint készpénzt, arany ékszereket, centrifugát, valamint gázpalackot vittek magukkal.

A kalocsai rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőket, három hajósi férfit. A nyomozás adatai szerint a 18 éves Ny. R.a 36 éves L. Z. és a 27 éves B. K. nemcsak a saját utcájukban lévő házba tört be.

 

 

A legfiatalabb gyanúsított 2017. január 15. és 2017. január 24. között az édesapja ingatlanából elektronikai berendezéseket – köztük házimozi rendszert, hangfalat, mélynyomót –, valamint kerékpárt és kályhacsövet tulajdonított el, egy másik hajósi ingatlanból - ahová L. Z.-vel és annak 16 éves fiával együtt tört be 2017. január 21-én – több üveg alkoholt és egy pénztárcát lopott el, a benne lévő több ezer forint készpénzzel együtt. Ny. R. 2016. október 23-án 5 óra 30 perc körül egy utcán parkoló, nyitott gépkocsiból egy mobiltelefonot és egy tárcát vitt magával, amelyben készpénz, bankkártya és személyes iratok is voltak.

 

 

A Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai mindhármukat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 Hozzászólok!

Facebook Google +
0
komment