2024. 24. György

Sport

Zsók József nem elégedetlen

Antal Tibor | 2016. November 25. 08:54:38 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Furcsa szezont zárt a Sükösd SC a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában. A nyár folyamán változás történt a kispadon, ugyanis Faddi Máté helyett játékosedzőként a korábban NB I-ben is futballozó Zsók József érkezett. Hazatért a Bajáról Lógó Zsolt is, aki műtéten esett át, és így csak az utolsó három mérkőzésen erősítette a gárdát.

 

A nyári edzőmeccsen Lógó még bajai színekben 2 gólt rúgott a Sükösdnek

 

A csapatnak két arca volt. 3 győzelemmel kezdték a szezont, majd becsúszott hazai pályán egy meglepő döntetlen a Híd SC csikó csapata ellen. Ezt követően fontos rangadót nyertek Nemesnádudvaron, és hazai pályán is két vállra fektették az ősi rivális Érsekcsanádot. A Katymár viszont elvitte a 3 pontot a sükösdi oroszlánbarlangból, és egy fordulóval később a regnáló bajnok Dusnok otthonában is kénytelenek voltak kapitulálni. A Hajós és a Felsőszentiván legyűrésével viszont 2 fordulóval a vége előtt már biztosnak tűnt az őszi bajnoki cím. Becsúszott azonban a Mélykút ellen egy újabb hazai vereség, és mivel az utolsó fordulóban szabadnapos volt a Sükösd, a Csanád borotai győzelmével beelőzött. Így Zsók József együttese a képzeletbeli dobogó második fokán telelhet, amivel a mester nem elégedetlen.

 

Zsók József

 

– Nagy elánnal vágtam bele a munkába, ugyanakkor kicsit féltem is, mert nem tudtam, hogy mi vár rám ebben, a korábban számomra ismeretlen osztályban. A csapat hozzáállása az edzésekhez pozitív csalódás volt számomra. Az őszi szezonban a kitűzött cél az első négy helyezés volt, mindezt sikerült felülmúlni. Számomra ez a fél év a csapat, illetve a bajnokság megismeréséről szólt. Maga a bajnokság erősebb volt, mint ahogyan azt a szezon kezdete előtt gondoltam. Voltak rendkívül jó hangulatú meccseink (pl. Érsekcsanád, Nemesnádudvar), azonban voltak olyan mérkőzéseink is, melyeken gyenge teljesítményt nyújtottunk. Egy jó téli alapozást követően kitűzött cél az első három helyezés lesz. Igazolást egyelőre nem tervezünk.

A Megyei II.osztály Déli csoportjának állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

Érdekesség, hogy az éllovasok közül a Sükösd szerezte a legkevesebb gólt, igaz a legkevesebbet kapta is az egész mezőnyből. A gárda házi gólkirálya Szabó Patrik lett 7 találattal.

 


hozzászólok