2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Világbajnok sztárvendég a Bereczkiben

Antal Tibor | 2016. December 06. 14:27:58 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

2016. december 6-án immár nyolcadik alkalommal rendezte meg Radnóti Miklós a Bereczki Máté Szakképző Iskola és Sportiskola testnevelő tanára a Mikulás kupát az iskola tornacsarnokában, melyre a város összes középiskoláját meghívták.

 

 

A fő program a 3×3-as kosárlabdatorna volt, de ez mellett egyéni ügyességi versenyt is rendeztek egy akadálypályán, ahol a főszereplő szintén a kosárlabda volt.

 

 

A nap sztárvendége Theodorán Alexandra volt, az iskola egykori tanulója, aki az idei évben a magyar válogatottal megnyerte a 3×3-as kosárlabda Európa bajnokságot, a kínai világbajnokságon pedig az egyéni ügyességi számban bizonyult a legjobbnak.

 

Theodorán Alexandra és a névnapos főszervező

 

Alexandra az iskola kertészei által készített virágcsokrot vehette át, majd a közös fényképek elkészülte után Szekszárdra utazott egy csapatkajára, ugyanis jelenleg az Atomerőmű Szekszárd NB I A csoportos gárdájának a játékosa.

 

A Mikulás kupát pedig a fiúknál körbeverés után a III. Béla Gimnázium nyerte, a házigazda Bereczki, és a Türr előtt, míg a lányoknál Bereczki, Béla, Bányai lett a sorrend.

Az egyéni ügyességi versenyben  a lányoknál Novotnik Tifani, a fiúknál pedig Lisztmájer Patrik bizonyult a legjobbnak.

 

 


hozzászólok