2024. 26. Ervin

Sport

Pongó Marcell pályára lépett az Eurocupban!

Antal Tibor | 2016. December 01. 08:43:48 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

A 19 éves bajai utánpótlás válogatott Pongó Marcell tegnap este kosárlabdázó sportpályafutása első nagy állomásához érkezett.  A Ratiopharm Ulm csapatában pályára lépett a második legnagyobb nemzetközi kupában, az Eurocup-ban. Hatalmas siker és elismerés ez a fiatal kosaras életében. 10 percet játszott, magabiztosan irányította a csapatát, az edző és a csapattársak elismerését is kivívta.  A hír Marcell menedzserétől, Vinkó Lászlótól  a Vinko Group facebook oldala  érkezett.

 

Pongó Marcell Fotó: http://www.ratiopharmulm.com

 

Az Ulm az előző Euroliga-szezon harmadik helyezettjét, az orosz Lokomotiv Kubany Krasznodart fogadta a EuroCup első csoportkörének 8. fordulójában, és 109-101-re győztek hosszabbítás után – a németek ezzel 4-3-as mérleggel a harmadik helyen állnak az E-csoportban, és az utolsó két kör eredményétől függetlenül továbbjutottak.-írta a kezdo5.hu.

 

 – Nagyon örülök neki, hogy pályára léphettem, és ráadásul győztünk is. Tavaly nyáron jöttem ki Ulmba, de akkor még csak a második csapatban voltam csere irányító, illetve az U – 19- ben  első számú. Az idei szezontól azonban felkerültem az első csapathoz is, de ugyanúgy a második csapatnál is játszok. Ott már beverekedtem magam a kezdőbe, és egyre több lehetőséget kapok. Eddig az első csapatban  még csak  egy felkészülési mérkőzésen léptem pályára szeptemberben, hiszen a bajnokságban meg van szabva a légiósok száma. Hat lehet, és pillanatnyilag a hetedik vagyok a sorban, de azon vagyok, hogy ez változzon a közeljövőben!

 

Sok sikert kívánunk ehhez a bajai tehetségnek!

 

 

 


hozzászólok