2024. 24. György

Sport

Parádé az EB klubban!

Antal Tibor | 2016. Június 22. 23:46:57 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Bajai zászló Lyonban Fotó:Reitmann Balázs

 

Szerdán Lyonban rendezték a Magyarország – Portugália EB mérkőzést. A találkozó első félidejét a Vasvári Pál utcai Foci Centrumban néztük végig, ahol Gera Zoltán vezető góljánál a bajnokság is félbeszakadt, hiszen az éppen zajló találkozó játékosai is kijöttek megnézni a lassítást.

 

 

Szünetben a belváros felé vettük utunkat, ahol szintén nem volt rossz hangulat, de semmi ahhoz képest, ami a Petőfi – szigeti EB klubban volt. Becslésünk szerint több mint 500 szurkoló jött össze, így óriási volt a hangulat, még ha a meccset nem is mindenki láthatta a nagy tömeg miatt.

 

 

Rengetegen jöttek mezben, kifestve vagy akár parókában és a szurkolásból sem volt hiány. Pláne, hogy a magyar válogatott egy pillanatra sem állt úgy, hogy ne lett volna csoportelső. Gera mellett a második félidőben Dzsudzsák Balázs kétszer is betalált, amire igaz a portugálok mind kétszer válaszolni tudtak, de kit érdekel. Magyarország csoportelsőként jutott tovább, és a legjobb 16 között Belgiummal játszunk vasárnap 21 órától.

 

 

Videó az ünneplésről:

 

 

A mérkőzés után fergeteges ünneplés tört ki az EB – klubban, amit egy -két pad is megbánt, majd a keménymag énekelve átvonult a Sétáló utcába , és ott folytatódott a parádé.

 

 

Facebook galériánk:

 

https://www.facebook.com/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=1234296843277032

 

 

 

 

 

hozzászólok