2024. 28. Hajnalka

Sport

Neves vendég a BLSE rendezvényén!

www.blse.hu | 2016. Október 20. 11:38:58 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

2016. október 19-én szakmai napot tartott a Bajai LSE a Duna szállóban.

 

 

Az elnöki köszöntő után a Bajai Labdarúgó Sportegyesület szakmai vezetője, Vass János tartott részletes előadást a BLSE szakmai programjáról, céljairól. Ismertette a különböző utánpótlás korosztályok számára kidolgozott képzési rendszert. Kiemelte az egyéni képzések fontosságát és egyesületünkön belüli lehetőségeit.

 

Vass János

 

Tájékoztatta a hallgatóságot arról, hogy a BLSE milyen együttműködési megállapodásokat kötött a környező településekkel és arra bíztatta a jelenlévő szakembereket, cseréljenek telefonszámokat, egyeztessenek időpontokat edzőmérkőzésekről, tornákról, közös edzésekről.

 

Ferencvárosi TC részéről Keller József, a zöld-fehérek utánpótlás szakmai igazgatója és Bajor László az U6-U9-es csapatok koordinátora is elfogadta a bajai klub meghívását

 

 

Rövid szünet után Vojtekovszki Csaba, az MLSZ OTP Bank Bozsik-program egyesületi vezetője előadása következett. Elmondta, hogy a program nem más, minte egy nagy toborzó, ahol nem az eredmény számít, hanem az, hogy minden gyermek játéklehetőséghez jusson. A kezdeti 30 ezer igazolt apróság mára már több mint 70 ezerre nőtt, ez is mutatja a program népszerűségét. Az egész országban kiválóan működő hálózatról van szó, amely egész Európában példaértékű.
Vojtekovszki Csaba előadásában több ábra bemutatásával vázolta a rendszer szervezeti és szerkezeti felépítését. Számunkra ez azért volt fontos, mert az előadó által bemutatott egyik ábrán a Bajai LSE a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia alközpontjaként szerepelt.

 

Természetesen szó esett a programmal kapcsolatos aktualitásokról, újdonságokról, amelyek bevezetése 2017. január elsejétől várható. A minden részletre kiterjedt előadás végén Vojtekovszki Csaba válaszolt a jelenlévők kérdéseire.

 


A kiváló hangulatú szakmai fórum mi mással is zárulhatott volna, mint a hamisítatlan bajai halászlé melletti kötetlen beszélgetéssel.

hozzászólok