2024. 28. Hajnalka

Sport

Nemcsak a 20 éveseké a világ

Antal Tibor | 2017. Január 13. 13:47:00 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Tegnap a Petőfi – szigeti kis műfüves pályán lábteniszezők csoportjára lettünk figyelmesek. A nem túl meleg időjárás ellenére nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a játékba, és nemcsak fiatalok, hanem voltak köztük olyanok is, akik már a 60. életévük felé járnak.

 

 

– Már legalább 3 éve összejárunk minden héten. A Sugó Hotel régi teniszpályáján kezdtük az edzéseket, de ez a pálya igazából jobb. Állandó társaságunk van, 8-an 10-en szoktunk párosozni, attól függ, hogy pont hányan érünk rá. Tavaly részt vettünk a bácsborsódi falunapon megrendezett lábtenisz versenyen 4 párossal. A kiírásban úgy szerepelt, hogy csak olyan duók jelentkezzenek, amelyek képesek felnőni az ottani házi bajnokhoz, mely sorozatban nyerte addig ezt a versenyt. Nos, ez olyannyira sikerült, hogy a mi négy párosunk végzett az első négy helyen, pedig  csak alkalmilag állítottuk össze a csapatokat.

 

 

A távlati terveink között szerepel, hogy az idén nyáron mi is szeretnénk rendezni egy lábtenisz kupát Baján, amire várjuk majd az érdeklődőket, és a nevezéseket.  Mint a mi példánk mutatja, ez nemcsak a fiatalok sportja, bátran idősebb korban is el lehet kezdeni.

 

 

 


hozzászólok