2024. 27. Zita

Sport

Motorcsónak és hoki

Antal Tibor | 2016. December 20. 14:34:14 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

December 13-án, és december 15-én Vő Viktor tartott előadást a gyorsasági motorcsónaksportról az MNÁMK 7. osztályosai számára.

 

 

 

-Olyan megtisztelő feladatot kaptam, amit nem szabadott nem elfogadni. Pump Gábor az iskola tanára kért, hogy a technika/életvitel órán a 7.osztályos gyerekeknek mutassam be és beszéljek arról a sportról amit 12 évig űztünk a testvéremmel Kornéllal. Nagyon össze kellett szedjem magam mert személy szerint még nem tartottam előadást szóval kicsit lámpalázas voltam. Elő kellett vennem a fotó archivumot, és a kezdetektől állítottam össze egy anyagot amiről meséltem a nebulóknak. Nagyon meglepődtem azon, hogy a gyerekek nagy érdeklődést mutattak felém és még a szünetben is körém gyűltek kérdezősködni.

 

 

 

Azt gondolom nagyon jól sikerült mindkét előadás és remélem tudtam őket ösztönözni arra, hogy sportoljanak valamit mert jól érezhetik magukat abban amit szeretnek csinálni új barátokat tudnak szerezni, és még a világot is bejárhatják a sport segítségével. Köszönöm a meghívást Pump Gábornak! – Nyilatkozrta Vő Viktor a Sugóparti híreknek.

 

Aztán két napra rá egy amatőr jégkorong tornán vett részt Szabadkán a Bajai Harcsák csapatával, ahol a második helyen végeztek.

 

Fotók:Vő Viktor facebook oldala

 


hozzászólok