2024. 27. Zita

Sport

Megkezdte a BLSE

Antal Tibor | 2016. Július 20. 21:21:29 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Szerdán lejátszotta első felkészülési mérkőzését a Bajai LSE. Az ellenfél a megyei II. osztály Déli csoportjában szereplő Sükösd SC volt a Vasváriban. A találkozót a várakozásoknak megfelelően magabiztosan 6 – 0-ra nyerte a bajai csapat. A gólok közül Lógó 3-at, Jenei, Nébl és Farkas egyet – egyet szerzett.

 

 

Mint Evanics Zoltántól megtudhattuk múlt hét kedden kezdték meg a felkészülést. Változás a keretben, hogy Tóth Dániel kapus a REAC-hoz, Szávuj Miklós pedig Jánoshalmára igazolt. Érkezett viszont egy sükösdi fiatal balhátvéd Tallér István, aki az előző szezonban Soltvadkerten játszott.

 

 

De Sükösdön is van változás, méghozzá elég lényeges, hiszen a kispadon az ikonnak számító  Faddi Mátét Zsók József váltotta. Az NB I-et is megjárt védő aki Kecelről érkezett  játékosedzőként fogja irányítani a gárdát.

 

Zsók József

 

 

Videó:

 

 

 

A BLSE további edzőmérkőzései:

 

VII.23. szombat 10 óra Bajai LSE – Bácsalmás

VIII.27. szerda 18.00 szerda Bajai LSE – Szekszárd

VII.30. szombat 10.00 Bajai LSE – Mohács

 

Ezt követően hétközben elképzelhető, hogy a Nemesnádudvar is érkezik, de augusztus 6-án már Magyar kupa meccset játszik a csapat a megyei III. osztályú Fajsz otthonában.

 

 

A Sükösd most szombaton Nemesnádudvarra utazik, majd szerdán Dunafalvára, és még a Jánoshalmával is összemérik az erejüket a felkészülés jegyében. A kupában nem indult az alakulat.

 

Facebook galériánk:

 

https://www.facebook.com/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=1255304431176273

hozzászólok