2024. 16. Csongor

Sport

Jónak ígérkezik a mi el clasiconk

Antal Tibor | 2016. Szeptember 16. 23:03:03 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

A Sükösd – Érsekcsanád mérkőzés a csapatok pillanatnyi helyezésétől függetlenül is mindig rangadó, így könnyen elképzelhető, hogy mi várható most vasárnap, amikor 5 forduló után a Csanád pontveszteség nélkül első, míg a Sükösd veretlenül második. Rég volt ilyen, hogy a két rivális szomszédvár foglalja el a bajnokság két legelőkelőbb pozícióját.

 

A megyei II. osztály Déli csoportjának állása

 

Forrás:adatbank.mlsz.hu

 

A “délvidéki El clasico” előtt a két edzőt kérdeztük, hogy miként készülnek a nagy napra.

 

Zsók József (Sükösd SC): Felfokozott hangulatban várjuk a mérkőzést, reméljük sok néző előtt rendezik meg. Érsekcsanád nagyon jól igazolt, ők a bajnokság esélyesei, szeretnénk jó meccset játszani velük. Fiatalok rengeteget futnak és gólerős játékosaik vannak. Nálunk jó a csapategység, rutinos csapat vagyunk, igyekszünk megnehezíteni a dolgukat. Reméljük sok néző kilátogat a meccsre, nem fognak unatkozni.

 

Vörös Dávid (Érsekcsanád): Ugyanúgy készülünk, mint a többi meccsre. Annyiban más egy kicsit, hogy olyan feladatokat gyakorlunk már két hete, Hajós  után a Sükösd ellen is ugyanazzal a taktikával fogunk pályára lépni. Remélem sikerrel járunk mert 3 éve nem nyert Csanád Sükösd ellen. Motivációval nincs baj már egy kicsit szerintem sok is. Edzésre sokan járunk 14-16 fő mindig. Nehézség még az is, hogy teljes a csapat, és az azt jelenti hogy ki kell a keretből hagynom 6 játékost. Sükösd ellen mindenki akar játszani. Nekem különösen nehéz lesz, mert sükösdi vagyok és ott játszottam mint kapus ráadásul 7 évet ott voltam mint utánpótlás edző. De remélem vasárnap az első fog játszani a másodikkal.

 

Egy korábbi Csanád – Sükösd

 

 

A mérkőzést 16 órai kezdettel rendezik a sükösdi oroszlánbarlangban. A találkozót Bárth Gábor (segítői Apró és Berger)fújja, hát megmondom őszintén nem irigyeljük érte.

hozzászólok