2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Évfordulót ünnepeltek

Antal Tibor | 2016. Augusztus 26. 22:17:49 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

 

Péntek este jeles évfordulóra gyűltek  össze a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban, hiszen 15 éve alakult a Bajai Női Kosárlabda Klub jogelődje a Bajai Újvárosi DKSE női kosárlabdacsapat. Az összejövetelre meghívást kapott az egyesületben valaha megfordult összes játékos, szakvezető és a szülők is. A jelenlévők megtekinthettek egy kiállítást is a 15 év alatt összegyűjtött serlegekből, érmekből, mezekből, fényképekből.

 

 

A program Nagypál Gábor elnök beszédével kezdődött, aki dióhéjban összefoglalta az egyesület történelmét a kezdetektől egészen napjainkig, közben néha a könnyeivel is meg kellett küzdenie. Beszámolt a számtalan korosztályos bajnoki győzelemről és helyezésről, valamint, hogy a felnőtt csapat 3 évig az NB I A csoportban is szerepelt.

 

Nagypál Gábor

 

Ezt követően svédasztalos vacsora várta az érdeklődőket, és felszelték az ünnepi tortákat is. A zenét Dj Trapl szolgáltatta.

Egy nem hivatalos Guiness kísérletről is beszámolhatunk, ugyanis az egyesület Tao-s pénzből vásárolt egyik kisbuszába nem kevesebb, mint 30 lány szállt be, és utána épségben ki is szállt.

 

A felnőttek meg sem próbálták űberelni a rekordot

 

Az estet jó hangulatú buli zárta.

 

Facebook galériánk:

 

https://www.facebook.com/sugopartihirek/photos/?tab=album&album_id=1289493467757369

 

hozzászólok