2024. 29. Gedeon, Johanna

Sport

Csengők Barcelonában

Antal Tibor | 2016. Október 24. 14:49:53 | Utolsó frissítés: 7 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Tökéletes borítóképnek

 

Az elmúlt héten egy kisebb bajai sportrajongó különítmény Barcelonában járt. Csengő Lajos, Csengő Tamás, Viszmeg Zoltán és Burányi Csaba a Barcelona – Manchester City Bajnokok ligája labdarúgó mérkőzést, valamint a Barcelona – Fenerbahce Euroliga férfi kosárlabda rangadót tekintették meg.

 

 

Nos nem választottak valami rosszul, hiszen a Barca fociban 4 – 0-ra győzött Messi klasszikus mesterhármasával, és Neymar góljával, míg a Fener egy izgalmas meccsen 1 ponttal tudott győzni idegenben.

 

Videó

Barcelona – Manchester City 4 – 0

 

 

A két mérkőzés mellett a különítmény stadionlátogatáson is részt vett.  A kalandos utazásról természetesen kikerültek a fényképek az internetre, így hatalmas pánik tőrt ki a BLSE háza táján, hiszen Csengő Lajos, és fia Csengő Tamás is utánpótlásedző a bajai egyesületnél, és a képekből arra következtettek, hogy már a katalánoknál is felfigyeltek arra a sokoldalú szakmai munkára ami a klubnál folyik, így utazásnak álcázva megpróbálják átcsábítani a két remek szakembert.

 

 

Ezzel kapcsolatban érdeklődtünk Csengő Tamástól, aki nem csak edző Baján, hanem a felnőtt csapat védelmét is erősíti:

 

– Nekem ez egy előszülinapi ajándék volt a családtól,  mivel egy hónap múlva születik meg a második kisfiam, így csak most tudtam elmenni. A sógoromnak Viszmeg Zoltánnak (akit szintén nem kell bemutatni a focibarátoknak) meg most volt szülinapja.

 
 

Szerdán mentünk szombaton jöttünk. Nagy élmény volt mind két meccs. A város gyönyörű, és amit még kiemelnék, hogy találkoztuk a Veszprém kéziseivel a Futballárium nevű magyar étteremben.

 

Találkozás a veszprémi kézisekkel

 

Messi az aranylabda és Csengő Tamás

 

hozzászólok