2024. 25. Márk

Sport

“Alázatos focista, óriási tehetség!”

www.blse.hu | 2016. Augusztus 22. 16:35:40 | Utolsó frissítés: 8 éve

Gyorsan szeretnél értesülni a Sugópart híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

 

Mint arról már beszámoltunk, a Ferencvárosi TC korosztályos csapatában folytatja labdarúgó pályafutását Szécsi Patrik. A 12 éves tehetségről Éber Előd, Patrik volt edzője mesélt.

 

 

“Hét évet töltött el a BLSE kötelékében. Ha van srác, akiről el lehet mondani, hogy imádott edzésre járni, az Patrik. Nála egyértelműen 100%-os volt az edzéslátogatottság. Nem emlékszem olyan gyakorlásra, amiről hiányzott volna.

Ennek megfelelően adott korosztályos csapatának motorja, meghatározó játékosa volt. Sokszoros torna legjobb játékosa, gólkirály. Olyan csapatok ellen bizonyította kivételes tehetségét, mint Békéscsaba, Szeged, Kecskemét, vagy éppen Hódmezővásárhely.

A Régiós bajnokságban több szakember is felfigyelt rá, rendszerese résztvevője volt a korosztályos válogatottaknak. Rendkívül agilis, nagy munkabírású, kiváló bal lábbal rendelkező focista. Rúgóképessége átlag feletti szintű, nagyon veszélyes az ellenfél kapujára. Nincs olyan poszt, ahol ne állná meg a helyét.

Focitudása mellett igen szerény, és nagyon alázatos, óriási tehetség. Bízom benne, hogy sokat fejlődik a fővárosi zöld-fehéreknél! Nagyon sok sikert kívánok neki! Megérdemli a bizalmat!”

Zárta gondolatai Éber Előd, a Bajai LSE edzője, Szécsi Patrik volt trénere.  Mi pedig annyit ígérhetünk, hogy figyelemmel kísérjük Patrik pályafutását amihez természetesen a Bajai LSE is minden jót kíván!

hozzászólok